söndag 28 februari 2010

Önskelista






För tillfället har jag köpstopp vad gäller smink och skönhetsprodukter eftersom jag har inhandlat en del lack och läppstift. Så idag när jag besökte Åhlens City fick det bara bli två flaskor av depends nagellacksremover främst för att man fick 2 flaskor för 39 kronor. Hursomhelst så väntar jag på MAC Spring Colour Forecast Collection som alltså innehåller fyra olika kollektioner. Jag är mest förtjust i läppstiftena som heter Colour Me Coral och Fresh Salmon. Det finns också ett par fina nagellack. Vore också trevligt med ett Viva Glam läppstift a la Cindi Lauper. Bilderna är hämtade från www.temptalia.com.

Community



Här kommer ett tevetips. Community är en amerikansk serie som handlar om 6 personer som läser på samma kommunala college. Serien är en komedi och jag tycker den är sevärd den kanske inte tilltalar alla efttersom den ändå är lite speciell. Men jag skulle nog säga att om man gillar the arrested development så bör man nog gilla the community. Chevy Case spelar en av huvudrollerna och han gör det bra. Bilden är hämtad från http://www.nbc.com/community/photos/.

Lancomes vårkollektion


Ô My Rose heter Lancomes vårkollektion och när tex Bjooti fick åka till Paris i november för att bli sminkad med läckerheterna så fastnade jag speciellt för nagellacket BB SAND. Nagellacket består av guld och silverglitter som man kan måla som det är eller som överlack. Nu har det äntligen nått Lancomediskarna i Sverige och jag har införskaffat en flaska. Har faktiskt inte provat det underbara lacket ännu men det kommer inte att dröja.

Min första NOTD


Har nu testat mitt senaste nagellack som jag köpte i en galleria i Krakow. Jag ångrar att jag inte köpte något mer lack från INGLOT då de kostade ca 45 kronor. Jag tycker att lacket är lättmålat och ger en täckande färg. Har använt två lager, dock blev det lite småbubblor. Vet inte om det beror på kombo av mitt under- och överlack. Har använt Scratch nails "No more yellow nails" och Mavalas "Mavadry".

lördag 27 februari 2010

Green with envy




Ja...lite avundsjuk är jag på de som har ett jade chanellack i sin ägo. Men OPIs Hey! Get In Lime! är inte fy skam likaså Essies Mint Candy Apple dock är de lite svårmålade (som så många cremelack är). På bilden är tre andra lack med som inte riktigt är jade inspirerade men är gröna och fina. Make Up Stores lack Paula är en ganska fräsch färg och forumlan är bra. Sally Hansen lacket är en besvikelse om man vill se färg utan det blir bara ett ljusgrönt skimmer. Sist men inte minst är ett polsk nagellack i märket Inglot som jag ännu inte har provat. Återkommer med en bild när jag testa det.

Let's roll!

Ok, jag startar en blogg. Är ytterst tveksam om det är en bra idé men eftersom tanken nu har dykt upp flera gånger är det lika bra att testa. Tanken är att bloggen ska främst handla om smink. Jag läser själv flera sminkbloggar och följer några dagligen. Bland annat Dn:s sminkblogg, lipglossbitch.se och bjooti.net. Jag hoppas att denna blogg ska både ge tips till eventuella läsare och ge mig en bild av vilket smink jag faktiskt använder och vad som blir liggande på hög.

Nästa inlägg blir temat grönt och det är nagellack som är inspirerade av Chanellacket Jade. Chanellacket kom tyvärr aldrig till sminkdiskarna i Sverige.

http://www.mimifroufrou.com/beautyandthesalamander/images/Chanel-Jade-vernis-polish.jpg