söndag 25 mars 2012

Nya gallerian Mood

I helgen öppnade en ny galleria i Stockholm City. Har inte besökt den ännu. Är inte superimponerad över utbudet men jag får väl kika först innan jag dömer. Mood heter gallerian och den ligger i gamla Sahlenhuset. Jag har också hört att Sephora ska öppna där men det finns ännu inget datum.

http://www.moodstockholm.se

lördag 17 mars 2012

Frisör sökes

Har problem med att hitta en bra frisör som jag kan återkomma till. Om man väl hittar nån så brukar de försvinna efter något år. I Stockholm tycker jag också att vissa kan vara lite väl dyra. Nu funderar jag på att prova NK men det känns som ett mycket osäkert kort

Ett antal som jag provat tidigare är:
Noir
Corinne & friends
Sure baby yes
Moc
Toni & Guy

Är det nån som kan tipsa om en bra frisör??

söndag 11 mars 2012

Små grytor



En kväll när jag nästan skulle till och somna och sambon precis klivit innan för dörren fick jag en trevlig överraskning. Det var ett paket innehållande två minigrytor från Le Creuset. Jag hade två blå innan och de här passade perfekt ihop. Det blir extra trevligt att servera maten i dessa grytor.

måndag 5 mars 2012

Yves Saint Laurent


Yves Saint Laurent släpper en hel nagellackskollektion den 28 maj. I 30 olika nyanser! Jag har främst använt YSL läppstift och gloss men jag ser fram emot dessa lack. Har inte fått tag i någon bild ännu. Men det kommer väl. Har bara hittat YSL duolack som redan finns i butik.


Glossybox

Tjänsten Glossybox lanserades 2012 och det är helt en enkelt en premnuation av skönhetsprodukter som kostar 139 kr i månaden. Jag har precis beställt februarilådan och man vet inte mer än att den kommer innehålla 5 mini produkter.