onsdag 19 maj 2010

Å nej!!!!!!!!!!


Ni som följer Gossip Girl och har sett sista avsnitten vet vad jag syftar på. Och jag kan erkänna att Gossip Girl är en av mina guilty pleasure. Jag är helt fast när det gäller Blair & Chuck. Men nu är jag mkt missnöjd. Fan....

Beach Bound

Läppstiftet jag inte kunde motstå är Beach Bound. Formulan är Glaze och läppstiftet är aprikosguldfärgat och ganska skirt. Perfekt att måla på läpparna en varmsommarkväll när man eventuellt blivit lite solbränd.

tisdag 18 maj 2010

MAC Summer Collection


Tyvärr är det mycket annat som tar min tid och däför är det lite dött här. Men igår var jag i alla fall ner på Åhlens för att titta på MAC Pret-a-Papier Collection. Just då när jag var där hade varken PUB eller Åhlens fått upp den med det hade NK. Många av färgerna är ganska skira. Men jag slog till på ögonskuggan Tissue Weight och ögonsbrynspennan Dirty Blonde. Jag är också sugen på ögonskuggan Gazette Grey men den fick tyvärr inte följa med mig hem. Lägger upp bilder inom kort. När jag var på Åhlens blev jag väldigt förvånad över att de hade fått in MAC To the Beach Collection. Den skulle egentligen ha kommit in juni men det verkar som ngt blev fel. Jag kunde inte motså ett av läppstiften. Gissa vilket? Återkommer med en bild.

torsdag 13 maj 2010

Rewind -Cien

För ca 1 månad sen tipsade jag om nailpolishremovern Cien som finns att köpa på Lidl för 16 kronor. För det priset är den verkligen toppen. Jag tycker tex att den är minst lika bra som Depends och den luktar ganska milt också. Men den är inte helt fantastiskt på det vis att nagellacket försvinner supersnabbt utan man måste ju hålla på ett tag. Den får 4 av 5. Mycket på grund av vad man får för pengarna.

måndag 10 maj 2010

Alvedoncykel


Ett tips till alla stockholmare som inte äger en cykel. Gå in och titta på www.citybikes.se. Jag har skaffat säsongskort och det kostar 200 kr och du får en hjälm på köpet. Det är perfekt för de tillfällen när du behöver en cykel i stan nån timme eller så. Bilden är lånad från Citybikes.

Lite osugen på smink


För tilfället är jag inte så sugen på smink utan är mer sugen på att förnya sommargarderoben. Dock är det inte läge för några inköp. Plus att jag snart ska boka semestern och den är ju inte gratis. Blir förmodligen Spanien och eventuellt en resa till utomlands. Så det är väl lika bra att ställa in sig på vatten och bröd en tid framöver. Köpte i alla fall två klänningar för ett tag sen som jag ännu inte har använt, så det är ju inte så synd om mig. Kanske kommer det en bild på något av inköpen. Dock har jag stora problem när det gäller att få till schyssta bilder...så vi får se.

Den här www.whyred.se/website1/1.0.1.0/78/1/?item=prod_prod-s1/77234&group=prod_prod_grp-s1/ whyredklänningen är läcker...men det är inte helt sjävklart att midjan är så smickrande.

söndag 9 maj 2010

Because its Maybelline


Jag har nog aldrig tidigare använt en produkt från Maybelline. Så det här är den första. Jag får återkomma längre fram med en recension om denna foundation men jag kan avslöja att jag verkligen gillar den.

HM-lack



I fredags köpte jag ännu ett HM-lack och det blev Creme de la Creme som är ett lack från de fyrkantiga lacken. Jag har köpt ett tidigare (Aquatini) ur den serien men som jag ännu inte har testat. Jag måste säga att jag gillar starkt Creme de la Creme, speciellt för det är lättmålat och ger en täckande effekt. Penseln kunde vara längre men det är inget stort problem. Får se hur slitstarkt det är. Pris: 50 kr. Avslutade med 1 lager med Sally Hansens Mega Shine.

lördag 8 maj 2010

Buzy Bee


Bloggen får tyvärr ta stryk när det är mycket annan som ska fixas. Och det är bland annat jobb, försöka komma igång med träning och planera semestern som tar mycket tid. Igår lyxade jag i alla fall till det med spanska jordgubbar och ett nagellack. Lägger upp en bild senare...tänkte köpa nagellacket som Helena på www.lipglossbitch.se/2010/05/hm-cha-cha/ skriver om men jag råkade faktiskt köpa fel nagellack.

måndag 3 maj 2010

Korall på läpparna



Jag är verkligen förtjust i läppstift som är korallfärgade. Jag fastnade för korall redan förra våren. Mitt första stiften var Make Up Stores Prairie som är aprikosfärgat. Det är snyggt att använda när man är lite solbränd. Mitt senaste läppstift är MAC Ever Hip som är korall/rosa och som passar perfekt till vardags. Sephora läppstifet som är stiftet längst till höger på bilden är ganska likt Ever Hip men skillnaden mellan dessa två är att Sephoras är lite mer korallrosa och ger heller inte lika mycket färg som Ever Hip. Jag har också ett läppstift från Yves Rocher men som jag inte har använt särskilt mycket. Men jag ser faktiskt nu att det påminner litegrann om läppstift Fresh Salmon som är det andra MAC stiftet på bilden. Dock gillar jag Fresh Salmon mer...färgen känns mer exklusiv och speciell.
1. MAC-Ever Hip
2. MAC-Fresh Salmon
3. Make Up Store-Prairie
4. Yves Rocher-R902
5. Sephora-G02



söndag 2 maj 2010

Äntligen


Jag beställde för ett bra tag sen OPI lacket Mad as a hatter från HQ Hair. Och nu äntligen har det kommit. Först så fanns det inte lager och sedan blev det strul med min beställning. Men nu är jag i alla fall väldigt glad att jag har lacket. När Transdesign fortfarande sålde OPI så hann jag inte köpa det innan det tog slut. Sen har jag faktiskt haft lite problem att hitta lacket. Det finns förstås på e-bay men jag förlorade alla mina bud där. MAAH kostade ca 114 kronor hos HQ Hair. Jag har inte testat det ännu. Kanske kommer jag spara det till något festligt.