lördag 20 mars 2010

Essie Red-y Set Ex



Jag har några Essielack i min samling och jag tycker väl att de är ganska bra. Ett skäl till att jag gillar Essie är att det finns så många olika färger att välja mellan. Formulan på de lack som jag har testat är väl sådär (3 av 5). Jag gillar att lacken är ganska rinninga. Dock har jag blivit lite irriterad ett par gånger för att det har blivit små bubblor under lacket. Vet inte om det beror på att jag först har målat med ett vårdande baslack från Peggy Sage (innehåller silicon) och sen avslutat med Essie Top Coat. Eftersom min bild är lite suddig så ser man inte bubblorna. Även denna gång så har jag målat ett lager med Peggy Sage 4 en 1 silicium, 2 lager med Red-y Set Ex och avslutat med 1 lager av Essies Top Coat. Nästa gång jag bestämmer mig för ett Essielack så ska jag prova att utesluta antingen bas- eller överlacket. Det mest förvånade den här gången är att färgen på naglarna blir mycket rödare jämfört intrycket man får av flaskan.

2 kommentarer:

  1. Jag är mer för OPI-lack, jag gillar att de har mycket bredare pensel än Essies smala. Tre drag med en OPI-pensel så är nageln perfekt målad. Med Essie får man sitta och dutta och då blir ofta resultatet därefter, iaf för mig.

    SvaraRadera
  2. Håller med om att OPI-penseln är överlägsen. Den här gången hamnade ganska mycket utanför nageln och det är ju inte så kul.

    SvaraRadera